FINALLY...!

perjantai 1. huhtikuuta 2016

Olette varmasti jo seuranneet blogiamme säännöllisesti ja suurella hartaudella. Kirjoitustahti on ollut huima ja postaukset käsitelleet mitä mielenkiintoisempia ja monipuolisempia aiheita. Niiden sisältö on ollut kutakuinkin tämä: ”Instant carajillo, french press, coffee, at doppio cream blue mountain skinny…” Hupsista! 

Mutta nyt, uskokaa tai älkää, asiaan tulee muutos! Tänään se vihdoin starttaa - meidän blogi. Blogia on ideoitu pitkään ja suurella innolla. Alunperin tavoitteenamme oli avata blogi vuoden vaihteessa, mutta kevään työmäärä ja kiireet yllättivät niin positiivisesti, että virallinen avajaispäivä jäi odottamaan parempaa ajankohtaa. Myönnettäköön, että välillä projekti on jo tuskastuttanutkin, niin kauan se on takaraivossa muhinut. Nyt pääsemme vihdoin avaamaan sanaisen arkkumme sekä jakamaan ideoitamme ja ajatuksiamme. Pelkkää hyvää luvassa siis! ;) 

Blogin kirjoittajina toimimme me, Blushin perustajat, kaksi noin kolmekymppistä naista, äitiä ja vaimoa. Entisiä lähes naapureita, nykyisiä ystäviä ja osakkaita. Toinen paljasjalkainen tamperelainen, toinen uudehko paikkakuntalainen, mutta syvästi kotikaupunkiinsa ihastunut. Nimetkin meillä on: Annemari ja Heidi.

Blogimme tarjoaa niin hempeitä hetkiä ja hömpötystä, kuin asiaa ja inspiraatiota. Se kertoo nimensä mukaisesti hetkistä yrityksemme ympärillä: hää/juhlasuunnittelijan työstä ja kaikesta siihen liittyvästä. Jaamme säännöllisesti kuvia sekä oman työmme tuloksista että muista inspiroivista häistä ja juhlista. Seuraamme jatkuvasti isoja, kansainvälisiä hääfoorumeja ja poimimme sieltä parhaat palat, ajan trendit ja ilmiöt. Julkaisutahti on tarkoitus pitää hyvänä, joten sivulla kannattaa poiketa säännöllisesti. Otamme mielellämme vastaan myös aihetoiveita.

Seuraa Blushia myös instagramissa (@blush_suomi), pinterestissä (blush_suomi) ja facebookissa (blushsuomi).

Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti