SUOSIKKI: Sous Le Lampion!

perjantai 13. toukokuuta 2016


Kuva: Under The Paper Lantern


Yläpalkissa olevaan ”FAVORITES” eli suosikit välilehteen listaamme erilaisia palveluntarjoajia, tuotteita, sivustoja, blogeja sekä muita ihania ja inspiroivia löytöjä, jotka olemme tehneet työmme ohessa. Nyt on aika esitellä teille ensimmäinen suosikkimme! :)

Kyseessä on todellinen paperisomisteiden karkkikauppa - Sous Le Lampion! Valikoimasta  löytyy niin riisipaperipalloja (engl. paper lantern), pompomeja, honeycompeja, paperiviuhkoja, pahvitähtiä (star lantern), lippunauhoja, tasseleita kuin jätti-ilmapallojakin. Ja ne värit, aah! Tuotteita löytyy lähes kaikissa mahdollisissa väreissä ja sävyissä, valikoima on vertaansa vailla! Nyt ei tarvitse tyytyä markettien ja kotimaisten nettikauppojen 3-5 värin valikoimaan vaan jokainen löytää varmasti teemavärinsä mukaiset tuotteet. Ja vielä makeampi kokonaisuus syntyy, jos eri värejä miksaa ja mätsää keskenään! Vain mielikuvitus on rajana! Tuotevalikoimaan kuuluu myös muutamia valmiiksi koottuja settejä, joihin on yhdistelty eri tuotteita ja värejä toimivaksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Värien lisäksi myös koossa on valinnan varaa, sillä lähes kaikkia tuotteita löytyy useammassa eri koossa. Niin ja muistinko jo sanoa, että paperipalloja saa myös erilaisilla pitsikuoseilla! Alla muutamia kuvia nettisivujen tuotevalikoimasta.

Sous Le Lampionin tuotteet ovat mukavan hintaisia ja lisäksi kappalehinta laskee mitä enemmän tuotteita tilaa. Vertasimme Sous Le Lampionin hintoja suomalaisten nettikauppojen hintoihin ja ne olivat hyvin samaa luokkaa, kun otetaan huomioon tuotteiden koko. Koristeita tilatessa kannattaa  perehtyä tarkkaan niiden kokoon, jotta välttyy yllätyksiltä. Etenkin, jos hinta tuntuu kovin edulliselta. Joidenkin kauppojen valikoimassa on tarjolla hyvinkin pieniä koristeita, jotka eivät ehkä luo toivottua vaikutelmaa.

Sous Le Lampionilla on kaksi nettikauppaa, joista toinen on tarkoitettu Pohjois- ja Latinalaisen Amerikan asiakkaille ja toinen pääasiassa Eurooppalaisille asiakkaille. Eurooppalaista sivustoa voi käyttää englannin tai ranskan kielellä. Suomeen tilatessa postikulut ovat noin 14 euroa. Summan pystyy aina tarkistamaan kassalla ennen lopullista tilausta. Mielestämme summa ei ole kohtuuton varsinkin isompia määriä tilatessa. Aina kannattaa myös kysyä kavereita kimppatilaukseen ja laittaa kulut puoliksi. Oman kokemuksemme pohjalta tiedämme sanoa, että tuotteet tulevat ajallaan ja huolellisesti pakattuna. Lisäksi ne ovat laadultaan erinomaisia ja vastaavat hyvin nettisivuilla olevia kuvia. Olemme olleet yhteydessä myös yrityksen asiakaspalveluun ja saaneet joka kerta erittäin nopeaa, ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua!


Kuva: Under The Paper Lantern

Kuva: Sara Parsons via Under The Paper Lantern

Kuva: Under The Paper Lantern
Sous Le Lampionin tuotekehittelyn lähtökohtana on kauniit värit, moderni suunnittelu ja onnellisuuden tavoittelu. Kaikki paperituotteet ovat pariisilaissyntyisen Alix Abelén suunnittelemia. Hän käy joka kausi läpi uusimpia trendejä varmistaakseen, että tuotteet ovat raikkaita ja muodikkaita. Yritys osallistuu myös hyväntekeväisyystyöhön.

Sous Le Lampionin tuotteet toimivat erinomaisina somisteina häissä, syntymäpäivillä, babyshowereilla ja muissa juhlissa, mutta ne ovat myös loistava sisutuselementti! Lastenhuoneesta saa niiden avulla söpöäkin söpömmän, mutta erilaiset asetelmat sopivat hyvin myös esimerkiksi makuuhuoneeseen tai ruokailutilaan. Meidänkin kotoa löytyy setit molempien tyttöjen huoneesta :)


Kuva: Under The Paper Lantern
Kuva: Under The Paper Lantern

  
Kuva: Blush

Ja mikä parasta, Sous Le Lampion tarjoaa blogimme lukijoille -10% tilauksen hinnasta 30.6.2016 asti koodilla LANTERN16!

Siispä ei muuta kuin inspiroitumaan ja tilaamaan!

Nettisivut: www.sous-le-lampion.com
Blogi: www.underthepaperlanternblog.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti