BIG NEWS!

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Hui, kuinka aika kuluu! Juuri kun ehdimme luvata säännöllisiä päivityksiä, muuttuikin kesätaukomme piinaavan pitkäksi. Pitkä blogihiljaisuutemme on johtunut mukavasta kiireestä työrintamalla, siitä kaikesta lisää myöhemmin. Nyt oli viimein pakko raivata aikaa myös blogin puolelle, koska luvassa on niin isoja uutisia! Sivutoiminimemme Blush Events järjestää ensi vuoden alussa ensimmäisen oman yleisötapahtuman!

Nykyaikainen, rento ja raikas häätapahtuma Hello Love järjestetään Seinäjoen rouhealla Rytmikorjaamolla lauantaina 28.1.2017. Ensimmäistä kertaa järjestettävä pääsymaksuton tapahtuma on hyväsydäminen, lämmin ja inspiroiva messutilaisuus, jonka tarkoituksena on tarjota elämyksellinen päivä kaikille kävijöille hyvien kontaktien, uusien ideoiden ja kaiken kauniin ja hauskan merkeissä! Tapahtumassa on mukana useita hääalan näytteilleasettajia, elävää musiikkia sekä hääpukumuotia. Tilaan on suunniteltu myös uudenlainen "inspiration area", jossa esillä erilaisia hääsomistuksen yksityiskohtia. Luvassa lisäksi DIY workshoppeja, joissa jokainen voi oppia tuunaamaan häänsä ammattilaisen tavoin!

Lisätietoja löydät tapahtumamme nettisivuilta www.haatapahtuma.fi ja facebookista @haatapahtumahellolove!

Tapahtuman visuaalisesta ilmeestä markkinointimateriaalien osalta vastaa taitava Janina MakeaDesignista! Seuraathan jo Janinan supersuosittua hääblogia?

Toivottavasti nähdään paikan päällä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti