KUINKA PITÄÄ HÄÄJUOMAT KYLMINÄ?

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Suomen kesä on kuuma ja hääsesonki parhaimmillaan. Kuinka hoitaa juhlien kylmäsäilytys niin, että se on myös visuaalisesti näyttävä?


Sinkkisaavi / tynnyri

Säilytä juomia etukäteen jääkaapissa/muussa kylmäsäilytyksessä ja nosta juomat esille juuri ennen juhlien alkua. Laita jääpaloja muovipussiin ja pussi saavin/tynnyrin pohjalle viilentämään juomia. Pidä saavi/tynnyri täytenä koko ajan, jotta juomat kylmentävät toinen toisiaan. 

Jos kaadat saavin/tynnyrin täyteen jäitä, muista varata pyyhe viereen. Aurinkoisella säällä jäät sulavat nopeasti ja juomat lilluvat loppuillasta vedessä.

Vesi-ilmapallot
Valitse häiden teemaväreihin sopivat ilmapallot ja täytä ne vedellä. Pakasta ja käytä kylmäkalleina. Jään sulaessa ilmapallot voi helposti heittää uudelleen pakkaseen.

Kuva: Mikael Ståhle
Vuokraa kylmäallas
Kylmäaltaan saa vuokrattua nykyään hyvin pienellä rahalla helpottamaan juhlien kylmäsäilytystä. Kylmäkaappien oviin voi kiinnittää esimerkiksi juomamenun tai muun ohjeistuksen juhlaväelle.
Hinnat ovat paikasta riippuen alkaen 20€/vrk ja viikoloput 45-90€. Katso esimerkiksi tapahtumalaite.fi

Palkkaa baarimikko
Baarimikko tarjoilee juomat jäiden kera ja huolehtii muuten kylmäsäilytyksestä ja juomien riittävyydestä juhlien aikana. Näin juhlaväki saa keskittyä juhlista nauttimiseen. Baaripalveluita tarjoaa Feelya Promotion.
Iina - Juhlatirehtööri ja juomaekspertti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti