USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET 1

keskiviikko 27. helmikuuta 2019


MINKÄ HINTAISTA ON HÄIDEN SUUNNITTELU / JÄRJESTÄMINEN? 
MIKSI KANNATTAA MAKSAA HÄÄSUUNNITTELUSTA?
MITÄ HÄÄSUUNNITTELIJA TEKEE?

Keskimääräinen suomalainen hääbudjetti on tällä hetkellä 10 000€ molemmilla puolilla, mutta hääbudjetit voivat olla kaikkea 2000€ - 50 000€ välillä. Mitä pienempi budjetti, sitä suurempi hyöty hääsuunnittelijasta on. Miksi? Hääsuunnittelija tietää, missä kohtaa budjettia voit säästää ja missä et. 

Hääsuunnittelu Blushin palveluista löydät "kahvitunti hääsuunnittelijan kanssa", jolloin voit kahden tunnin ajan istua alas hääsuunnittelijan kanssa ja kysyä mitä haluat. Voit tarkistaa hääsuunnittelijan mielipiteen hääpäivän ohjelmasta, hääsomistajan ajatukset koristeiden määrästä ja sommittelusta tai kysyä muita käytännön vinkkejä hääpäivää ajatellen. 

Jos haluatte itse säästyä suuremmalta stressiltä ja suunnittelulta, voitte ostaa "all in" -palvelun, jolloin alkutapaamisen jälkeen teidän ei tarvitse huolehtia hääjärjestelyistä, sillä me hoidamme kaiken puolestanne – etsimme esiintyjät, kilpailutamme kukkakaupat, aikataulutamme, suunnittelemme ja somistamme – ja kaiken muun mitä keksitte pyytää. Hääviikolla olemme juhlapaikalla ja käytännön järjestelyissä mukana perjantaista sunnuntaihin.

Sen minkä sisustussuunnittelija tekee kodissasi, me teemme häissäsi.

VOINKO VIELÄ OTTAA YHTEYTTÄ, KUN HÄÄNI OVAT JO KESÄKUUSSA?

Tottakai voit! Voimme auttaa mm. somistuksen viimeistelyssä, hääpäivän ohjelman hiomisessa, varausten varmistuksessa, juoksevien asioiden hoitamisessa sekä itse juhlapaikan koristeluissa häitä edeltävä päivänä tai hääpäivänä.


OSAATTEKO AUTTAA OHJELMAN SUUNNITTELUSSA?

Ehdottomasti! Autamme ohjelman ideoinnissa, voimme kilpailuttaa ohjelman tarjoajat ja hoitaa heidän ohjeistuksen ja opastuksen puolestanne. 


MIKSI OTTAISIN TEIHIN YHTEYTTÄ?

Meiltä saat monipuolista osaamista yhteensä yli 20 vuoden kokemuksella! 

Varaa "kahvitunti hääsuunnittelijan kanssa" ja anna meidän kertoa miten Blush voisi auttaa juuri sinua. Jos et saa tapaamisen aikana yhtäkään konkreettista vinkkiä miten säästää rahaa hääpäivän kuluissa, saat rahasi takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti